Αν τίποτ’ άλλο δεν κερδίσαμε, μάθαμε τουλάχιστον πως αύριο θα συναντηθούμε. Αυτό διδάσκουμε, αυτό κηρύττουμε, μην κάνοντας καθόλου κήρυγμα, γιατί όποιος λέει πως αγαπάει ό,τι αγαπάει, δεν κάνει κήρυγμα, λέει μονάχα εκείνο που δε θα μπορούσε να μην πει. Γιάννης Ρίτσος

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Κίνδυνος δηλητηρίασης ψευδαργύρου και άλλων προβλημάτων υγείας από προϊόντα με Ψευδάργυρο

problems of zinc odontostoicheias

Harvey Kirk
 0  3 Share1  1 

Οι άνθρωποι θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχουν επίγνωση του αυξανόμενου αριθμού των προϊόντων που έχουν αρχίσει να προσθέσετε ψευδαργύρου ως συστατικό για τη θεραπεία μια μεγάλη ποικιλία παθήσεων και την τόνωση του οργανισμού κατά της νόσου. Η παρουσία του ψευδαργύρου στα Zicam ρινικό εκνέφωμα έχει συνδεθεί με μόνιμη απώλεια της όσφρησης σε καταναλωτές οι οποίοι νόμιζαν ότι ήταν χρησιμοποιώντας ένα ασφαλές κρύο θεραπεία, και τα επίπεδα του ψευδαργύρου που περιέχονται σε πολλά δημοφιλή κόλλες κρέμα οδοντοστοιχιών έχει προκαλέσει πολλούς χρήστες να υποφέρουν εξουθενωτική νευρολογική βλάβη που προκαλείται από δηλητηρίαση ψευδαργύρου. Πολλοί καταναλωτές εξακολουθούν να αγνοούν τις damagers που μπορεί να τίθενται από ψευδάργυρο.
Μια ευρεία ποικιλία προϊόντων, όπως σακχαρόπηκτα, ρινικά σπρέι, κρέμες οδοντοστοιχία και άλλα καταναλωτικά προϊόντα, είναι τώρα περιέχουν ψευδάργυρο. Ενώ τα οφέλη του ψευδάργυρου που συζητείται, ο κίνδυνος για την υγεία από την υπερβολική ψευδαργύρου που εισέρχονται στο σώμα μπορεί να προκαλέσει πραγματικές μακροπρόθεσμες βλάβες. Μια ιστορία που τον περασμένο μήνα στο Los Angeles Times δείχνει πόσο πολλοί άνθρωποι παίρνουν τα προϊόντα που περιέχουν μεγάλες ποσότητες ψευδαργύρου, η οποία θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο για δηλητηρίαση από ψευδάργυρο και τα σοβαρά προβλήματα υγείας.
Τον Ιούνιο, η FDA εξέδωσε μια προειδοποίηση ότι με βάση τον ψευδάργυρο Zicam ρινικά σπρέι και τζελ ήταν αποτέλεσμα οι καταναλωτές να χάνουν την αίσθηση της όσφρησης, μια κατάσταση γνωστή ως ανοσμία. Ως αποτέλεσμα ανάκληση Zicam εκδόθηκε από τον κατασκευαστή, Matrixx Πρωτοβουλίες Α.Ε., για το σύνολο του ρινικού σπρέι και τζελ εκδόσεις του over-the-counter κρύο θεραπεία.
Παρόλο που η εταιρεία ισχυρίζεται ότι τα προϊόντα είναι ασφαλή, η FDA αποκάλυψε περίπου 800 καταγγελίες για Zicam προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες, οι οποίοι Matrixx πρωτοβουλίες απέτυχε να μετατρέψει πάνω σε ομοσπονδιακές ρυθμιστικές αρχές, όπως απαιτείται από το νόμο. Επιπλέον, ένα ιατρικό μελέτη σε Οκτωβρίου επιβεβαίωσε ότι ο ψευδάργυρος σε Zicam προϊόντα ρινική θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη στα οσφρητικά νεύρα. Οι χρήστες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες που έχουν υποστεί απώλεια της αίσθησης της όσφρησης και της γεύσης επιδιώκουν τώρα Zicam αγωγές , ως αποτέλεσμα της αποτυχίας στους παραγωγούς να ελέγχουν επαρκώς την επίδραση του προϊόντος τους και προειδοποιούν για τον κίνδυνο τραυματισμού.
Η υπερβολική πρόσληψη ψευδαργύρου έχει επίσης συνδεθεί με προβλήματα υγείας με κόλλες κρέμα οδοντοστοιχιών , όπως Σούπερ Poligrip GlaxoSmithKline και η Procter & Gamble Fixodent του. Μια σειρά από αγωγές Σούπερ Poligrip και Fixodent αγωγές έχουν κατατεθεί από τους χρήστες του δημοφιλούς κρέμας οδοντοστοιχιών που υπέστησαν δηλητηρίαση από ψευδάργυρο, με αποτέλεσμα σε μια ποικιλία από μόνιμο και εξουθενωτικές βλάβες, όπως νευροπάθεια, μυελοπάθεια, αναιμία, ανεπάρκεια μυελού των οστών, και ζημιά στο κεντρικό νευρικό σύστημα.
Ενώ η ανεπάρκεια ψευδαργύρου είναι ένα σημαντικό πρόβλημα που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια της όρασης, της μνήμης και ένα λιγότερο αποτελεσματικό ανοσοποιητικό σύστημα, πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πόσο ψευδαργύρου παίρνουν λόγω της προσθήκης του μετάλλου σε έναν αριθμό διαφορετικών προϊόντων. Εκτός από ψευδάργυρο απορροφάται σε μια κανονική δίαιτα, είναι επίσης συχνά σε συμπληρώματα και κρύο παστίλιες. Έχει βρεθεί ακόμα και σε παροχές νερού που μεταφέρει το νερό μέσα από γαλβανιζέ σωλήνες που διεισδύουν ψευδαργύρου στο νερό.
Η συνιστώμενη ημερήσια δόση του ψευδαργύρου είναι 11 mg για τους άνδρες και 8 mg για τις γυναίκες, με 40 mg είναι η μέγιστη ποσότητα ψευδαργύρου που μπορεί να είναι ανεκτή με ασφάλεια από το ανθρώπινο σώμα ανά ημέρα. Αλλά ορισμένα προϊόντα, όπως κρέμες οδοντοστοιχία, έχουν βρεθεί να εκθέσει τους χρήστες σε επίπεδα ψευδαργύρου που υπερβαίνει τα 300 mg ανά ημέρα, όταν οι μεγάλες ποσότητες της κόλλας που χρησιμοποιείται για να κρατήσει κακή τοποθέτηση οδοντοστοιχίες στη θέση τους.
Μερικά παστίλιες ψευδαργύρου έχει 13 mg ψευδαργύρου. Η μέση συμπλήρωμα ψευδαργύρου περιέχει 50 mg, και ακόμη και σε ορισμένα δημητριακά έχουν όσο το 15 χιλιοστόγραμμα, το σύνολο των οποίων υπερβαίνει τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη. Ως αποτέλεσμα, η ποσότητα του ψευδαργύρου μπορεί γρήγορα να προσθέσει επάνω χωρίς καταναλωτές συνειδητοποιούν, που οδηγεί σε μακροχρόνια και δυνητικά μόνιμες, τα προβλήματα υγείας.

ZINC ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ

Οι δικηγόροι ευθύνη για τα προϊόντα αντιπροσωπεύουν σήμερα τα άτομα σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες που επιδιώκουν μια Zicam αγωγή για την απώλεια της όσφρησης που προκαλείται από τη χρήση ρινικού σπρέι ή τζελ που περιέχουν ψευδάργυρο. Πιθανές αγωγές δηλητηρίαση από ψευδάργυρο είναι επίσης να επιδιωχθεί για τους χρήστες του Fixodent ή Super κρέμα οδοντοστοιχιών Poligrip, ο οποίος έλαβε υπερβολικές ποσότητες ψευδαργύρου, ως αποτέλεσμα της αποτυχίας τους κατασκευαστές να προειδοποιήσει σχετικά με τα όρια που περιέχονται στο προϊόν τους και την αποτυχία να παρέχουν επαρκείς οδηγίες για την σωστή χρήση.
Για να δείτε μια ενδεχόμενη απαίτηση με ψευδάργυρο δηλητηρίαση δικηγόρους μας, να ζητήσει μια ελεύθερη διαβούλευση και η εκτίμηση της απαίτησης .
 0  3 Share1  1 

6 ΣχόλιαΠροσθέστε τα σχόλιά σας

  1. OK οδοντοστοιχία και τα κρυολογήματα, αλλά τι γίνεται με όλα τα ZINC κυρίως σε βρεφικά προϊόντα - ΠΡΟΪΟΝΤΑ εξάνθημα από την πάνα - πρέπει να είναι ένα σοβαρό πρόβλημα και κανείς δεν ασχολείται με αυτό το / WHY NOT?
  2. Υπάρχει ένα μεγάλο θέμα από ό, τι μυρωδιά, και πρέπει να αντιμετωπιστεί. Τοξικότητα του ψευδαργύρου σταματά την abliaty φορείς για την επεξεργασία χαλκού, το ασβέστιο και άλλα ιχνοστοιχεία.
    Θα ήθελα να επικεντρωθεί στην χαλκού (AKA) πτυχή Defiency Χαλκός toxicty ψευδαργύρου. Ο χαλκός ελέγχει πολλές διαφορετικές λετουργία του ανθρώπινου σώματος για να μας κρατούν υγιείς. Ένα, και το πιο mabey χρήση κατά την εισαγωγή του χαλκού στο σώμα, είναι η shealthing στο τέλος των νευρώνων. Αυτό βοηθά την ηλεκτρική παλμικής ροής μέσα από το σώμα.
    Κάποιος μπορεί να σκέφτονται μόνο το αν το νευρικό σύστημα comparemized, και τα ηλεκτρόνια δεν bieng μεταδίδονται σωστά, ότι η μακροχρόνια προβλήματα cronic θα προκύψουν.
    Ξέρω ότι η μυρωδιά είναι πολύ σημαντική, αλλά με έξω ένα νευρικό σύστημα, τη μυρωδιά θα είναι το λιγότερο από τις ανησυχίες μου.
  3. Το νευρικό σύστημα, διαταραχές της όρασης, διαταραχές του ύπνου, απλά αναρωτιέμαι θα μπορούσε αυτό να σχετίζονται ή συνδέονται με fibomyalgia; Δεν ξέρω εάν αυτό diease orginates και σίγουρα μπορείτε να δείτε τις ομοιότητες. Θα υποφέρουν από ινομυαλγία.
  4. Τι γίνεται με την καθημερινή ημικρανίες και εννοώ καθημερινά. Χρησιμοποιώ fixadent έχουν για περίπου 5 χρόνια ή και περισσότερο. OMG αυτό είναι τρελό!
  5. Ελένη, έχω επίσης ινομυαλγία και δεν θα μπορούσε να σταθεί srtaight για πολλά χρόνια, το Cymbalta 90mg έχει αλλάξει τη ζωή μου προς το καλύτερο σε αυτόν τον τομέα.
    Kevin ... στις αρχές και τα μέσα του '90 είχα την καθημερινή ημικρανίες τόσο χειροτερεύει docs σκέφτηκα " δ έχουν sroke ... πέρασμα των χρόνων και θα ήθελα να σκεφτώ αυτοκτονία lot.The άλγος και έμετος ήταν απαίσιο και δεν υπάρχει τρόπος για να ζήσουν.Ήμουν τόσο απελπισμένος δοκίμασα κάτι bizzare που είχε εμφανιστεί στο Ann Landers.
    Κάθισα και να θέσει μια φλούδα της μπανάνας στο πίσω μέρος του λαιμού μου ... αυτό το έκανε και πήγε μακριά! Έχω ακόμα ημικρανίες occasionaly, αλλά όχι με τη σοβαρότητα όπως και πριν. Είτε fibro ή ημικρανίες έχει τίποτα να κάνει με ψευδάργυρο δεν ξέρω ... να κάνω χρήση κόλλας χωρίς ψευδάργυρο tho ακριβώς σε περίπτωση! Ελπίζω με κάποιο μικρό τρόπο αυτό βοηθά ... αν μόνο για να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι εκεί έξω!
  6. Ήμουν διαγνωστεί με ινομυαλγία το 2007 και, επίσης, υποφέρουν από σοβαρή νευροπάθεια στις διμερείς άνω και κάτω άκρων. Ήταν, επίσης, είπε ότι έχουν myleoproliferative διαταραχή μετά από να πάρει βιοψία μυελού των οστών. Και εγώ έχουν χρησιμοποιήσει Fixodent για χρόνια, όσο και 2 μεγάλα μπουκάλια του extrahold σκόνης ανά μήνα. Θα μπορούσε αυτό να είχε προληφθεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου